Portfolio

OG Partners

De bevolking blijft groeien en de vastgoedmarkt is erg in trek. Een logisch gevolg hiervan is dat er meer tekorten op o.a. de woningmarkt ontstaan. Woningen worden steeds duurder en de vraag naar bouwgrond neemt toe. Door in te spelen op locaties waar de vraag groot is en het aanbod klein investeert OG Partners in mogelijke woningbouwlocaties. 

Clickky Marketing

We connecten zoals onze naam al zegt onze partners, enerzijds leveranciers/aanbieders en anderzijds verkopers. Dit doen we door alle diensten aan te bieden die mogelijk zijn zodat de leverancier en aanbieders zich kunnen richten het product/dienst en de verkoper op het verkopen! 

Clickky Logo

We gebruiken de kracht van online Marketing om de wereldwijde digitale economie te ontgrendelen voor miljonenen mensen in Nederland. Om iedereen te helpen om bereik op hun eigen voorwaarden te bereiken, onze oplossing maakt het voor mensen mogelijk om hun ondernemende geest te omarmen en om nieuwe manieren te vinden om hun bereik te verbeteren.

Bitcoinhandelaar

Bitcoinhandelaar houdt je op de hoogte van de nieuwste trend in crypto. Door verschillende tradingsstrategieen in te zetten kun je jouw vermogen vergroten. 

ict helden

Alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb mogen opdoen bij mijn werkgevers kan ik nu steken in ICT-Helden. Nu pas besef ik mij dat het een leerproces was. Bij elke werkgever heb ik veel  mogen leren, maar op dat moment zag ik dat anders. Doordat ik zelf niet goed wist wie ik was en wat ik wilde in het leven was het lastig om mee te draaien. Ik had het gevoel dat er van alles van mij werd verwacht waar ik niet aan kon voldoen.

Met ICT-Helden wil ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan delen met onze ICT-Helden. Persoonlijke groei is dan ook een belangrijke pijler voor ons. Het heeft mij 12 jaar gekost om erachter te komen wie ik ben en waar ik voor sta.

LCR 300x300 1

Particulieren en ondernemers krijgen geregeld te maken met juridische kwesties. Soms kunnen deze zelfs uitlopen op een conflict. Het is van groot belang dat u in zulke gevallen op een deugdelijke wijze wordt bijgestaan door een juridische professional. LCR kan u helpen met juridisch advies op maat dat betaalbaar is. En indien nodig, dan verdedigt LCR uw belangen in een procedure bij de rechter. LCR staat voor haar zaak.

Haaglanden Advocatuur

Particulieren en ondernemers krijgen geregeld te maken met juridische kwesties. Soms kunnen deze zelfs uitlopen op een conflict. Het is van groot belang dat u in zulke gevallen op een deugdelijke wijze wordt bijgestaan door een juridische professional. Haaaglanden Advocatuur kan u helpen met juridisch advies op maat dat betaalbaar is. En indien nodig, dan verdedigt Haaglanden Advocatuur uw belangen in een procedure bij de rechter. Haaglanden Advocatuur staat voor haar zaak.

Logo Energie1

Energie1 is een geavanceerd vergelijkingsplatform voor alle Nederlandse energieleveranciers die de scherpste tarieven aanbieden. Energie1 is u ideale vriend! Simpel, omdat wij geen winstoogmerk hebben richting de klant. Op deze manier verhalen de energieleveranciers de extra gemaakte kosten niet bij de klant. Daarnaast is ons doel om u energie zo duurzaam en goedkoop mogelijk voor u vast te zetten.